Boudoir

Ce inseamna o sedinta foto boudoir ?

Ce inseamna ‘’sedinta foto boudoir ‘’?

‘’Boudoir’’ vine din limba franceza, care pe vremuri, facea referire la camera intima a unei femei, mai ales a celor din inalta societate.

Astazi, boudoir trimite catre feminitate, senzualitate, termen desemnat pentru a face o referire la corpul feminin, sexualitate, erotism, eleganta.

 Fotografia de boudoir ca de altfel fotografia in general, nu impune niste linii atent trasate, pe care fotograful / modelul trebuie sa le urmareasca pentru ca fotografiile sa fie considerate potrivite categoriei.

Am intalnit foarte multe femei, care imi spun ca ar vrea o sedinta foto dar, nu au outfit-uri potrivite si nici nu stiu ce trebuie sa-si cumpere pentru ca nu au mai avut contact cu domeniul.

Pentru a fi atragatoare, nu este nevoie sa porti neaparat outfit-uri pe care le vezi in reviste, pe site-uri erotice sau pentru ca asa ti-a recomandat o prietena care a mai facut o sedinta foto si asa stia ca trebuie.

Te asigur ca de altfel, pe toate modelele cu care vorbesc si imi cer sfaturi inainte de a programa o sedinta foto, ca lipsa outfit-urilor nu trebuie sa fie un impediment pentru a-ti programa sedinta foto.

De multe ori, un tricou banal si o pereche de jeansi, pot fi transformate, printr-o regie care sa se potriveasca si cadrului, intr-o scena artistica si totodata si provocatoare, funny, incitanta si care mentine atentia privitorului si dorinta de a vedea mai multe fotografii din cadrul sedintei foto. Misiune indeplinita.

Camasa alba barbateasca si niste cearsafuri albe, nu se vor demoda niciodata si te asigur ca nu o sa dai gres, intrucat barabatii adora sa-si vada camasa purtata de femeia pe care si-o doresc. Scopul tau este sa dai frau liber imaginatiei.

O carte, un ziar, o palarie, bijuterii pe care nu le-ai purta niciodata, sunt accesorii care intr-o sedinta foto pot capata un cu totul alt rol decat cel caruia au fost destinate.

Ce inseamna o sedinta foto boudoir ? 6

Ceea ce nu trebuie sa lasi niciodata acasa, in momentul in care ai plecat spre o sedinta foto, este atitudinea. ‘’Nu am atitutine, nu stiu..’’ sunt lucrurile pe care le aud cel mai des. Si sunt lucrurile pe care un model trebuie sa le uite, sau macar sa nu si le spuna pentru a reusi sa o capete. Atitudinea. O porti indifferent ca esti intr-un hanorac H&M cu gluga pe cap, fie ca pantofii tai Jimmy Choo nu se decid ce culoare sa aiba astazi.

Articole asemanatoare