Fotograf - Videograf

Contact - Florentina Ionita

Sedinta foto - video profesionale

Ma puteti contacta folosind datele sau formularul de contact de mai jos . Toate cererile trimise pot fi considerate validate doar in momentul in care va este confirmata telefonic disponibilitatea pentru solicitarea dumneavoastra.

 

 

FORMULAR DE CONTACT

 

Fotograf boudoir - nude Bucuresti IconFotograf boudoir - nude Bucuresti

Strada Sabinelor 72, București

5,0 57 reviews

 • Avatar Alisia Ali ★★★★★ acum o lună
  O fotografa nemaipomenita. In primul rand ea este super frendly , atmosfera a fost foarte frumoasa,si cel mai important a fost pt mine deoarece eu m'am … More simțit in largul meu. Mulțumesc mult! Cu siguranță o sa ne revedem pt a-mi face niste noi pozici! Te puup!
 • Avatar Maria Ioana Constantin ★★★★★ acum o lună
  O recomand cu încredere pe Florentina- este o tipa super comunicativa, foarte deschisă și m am simțit foarte relaxata cu ea, pentru ca nu te grăbește … More și nu te face sa te simți inconfortabil. Poze profi, edit profi, și o Florentină dulce💕 recomand!
 • Avatar Alina Miron ★★★★★ acum o lună
  O recomand cu incredere pe Florentina ,este o persoana foarte prietenoasa , deschisă si in acelasi timp o fotografă profesionista cu multa răbdare😍 … More !!! Pozele sunt minunate !!!! ❤❤❤
 • Avatar Crenguta silvia Angheluța ★★★★★ acum 3 săptămâni
  O recomand cu toata increderea, atmosfera super ok și calitate excepțională a pozelor
 • Avatar raisa allen ★★★★★ acum 5 luni
  5 stele este putin pentru cat de multa pasiune pune Florentina pentru a iesi cu adevarat superb tot ce iese din mana ei. Foarte prietenoasa ca om,am … More filmat si m-am simtit excelent ca si cum stateam cu o prietena pe care o cunoasteam de mult timp.Acest sentiment ti-l ofera,te simti in largul tau,fara inhibitii .Este foarte ingenioasa,m-a surprins cu ingeniozitatea ei si chiar sunt un om perfectionist..dupa ce am vazut cum mi-au iesit video-urile sincer nu gasesc nimic sa spun ca nu imi place.->doar wow si multumesc nu cred ca sunt de ajuns. Commentul meu este real si aceasta fata merita mult mai mult sa fie cautata si apreciata la marea ei valoare. Specific si faptul ca nu este prima data cand filmez sau am un photoshooting...si marile nume de fotografi..au palit in fata talentului ei din punctul meu de vedere cat si al altora care daca au trecut deja pe la ea,cu siguranta imi impartasesc parerea. Go for it daca ai nevoie de un shooting photo sau video, te intorci garantat pentru ca Florentina e Addictive 🙂