Boudoir, Fotografie

Sedinta foto si editarea fotografiilor nude

Multe fete cand imi cer o sedinta foto, dupa ce imi dau detalii despre ce si-ar dori, imi spun complexate diversele probleme pe care cred ele ca le vom intampina. ‘’Nu am sani’’,  ‘’am celulita’’, ‘’am burta’’ si nu in ultimul rand, ‘’E nu stiu sa pozez, o sa vezi’’.

Femeile sunt si vor fi intotdeauna nemultumite de felul in care arata, de greutate, de culoarea parului, inaltime si altele. Standardele de frumusete, promovate de media, fac ca increderea de sine sa dispara si frustrarile de acest gen sa fie intalnite tot mai des.

Editarea fotografiilor face ca toate aceste lucruri sa dispara si sa sa nu reprezinte o problema atunci cand iti doresti o sedinta foto boudoir / nude, care sa nu-ti aminteasca de complexele pe care mi le-ai spus inca din prima noastra discutie.

Faptul ca nu ai forme perfecte, nu trebuie sa te impiedice sa programezi o sedinta foto cu tematica nude / erotic.

Sunt defecte ‘’umane’’, am putea spune, dar pe care nu ne place sa le vedem, sau sa vorbim despre ele.

 Programezi o vizita la coafor, sau daca nu vrei sa aloci buget acestui lucru, ocupa-te singura, acasa. Astfel, uneori, parul spalat proaspat fara coafuri la salon, poate fi un factor important care sa contribuie la un rezultat bun.  

Make-up-ul nu este nici el de ignorat, pentru ca dupa cum stim, fetele au nevoie sa se simta bine cu felul in care arata. Machiajul, fie el chiar si natural, simplu, ne poate schimba starea de spirit. Cu toate ca in fotografii, este recomandat un make-up mai intens, deoarece acesta va fi estompat de lumini, blitz-uri.

Sfatul meu in cazul in care esti la prima sedinta foto, este sa vorbesti si sa te cunosti cu fotograful incat acesta/aceasta sa iti inteleaga nevoile, asteparile sis a va puneti de accord cu tema pe care o veti aborda.

Daca eu sunt acela, nu ezita sa-mi scrii sis a-mi spui ce fel de *fotografii **poze iti doresti.

*Fotografii = Imagini ale  unei ființe, ale unui obiect, unui peisaj si altele, fixate pe hârtie fotografică sau electronic și obținute prin fotografiere.

**poza = A lua o anumită atitudine spre a servi de model unui pictor sau unui sculptor sau spre a fi fotografiat. (Peior.) A-și studia gesturile, a lua o atitudine afectată pentru a produce impresie, pentru a epata. 

Articole asemanatoare