Despre mine

M-am apucat de fotografie, dorindu-mi de fapt sa lucrez in televiziune, motiv pentru care m-am inscris la cursurile Scolii de Televziune, Tudor Vornicu, unde nu stiam clar ce specializare sa aleg. Imi place munca din spatele unui proiect, imi place sa creez eu ceva de la zero si ador momentul in care vad ca acel lucru este purtat cu mandrie de oameni. Ma fascineaza gandul ca fiecare fotografie pe care o fac, pastreaza si o parte din mine atata timp cat fotografia aceea va exista in casa oamenilor, pe birou, pe noptiera, in suflet.

Cand Giani Croitoru mi-a pus prima data o camera video in brate, nu stiam nici de unde sa o prind, nici unde sa ma uit, nici unde sa o las mai repede. Spiritul sau euforic, dorinta de munca asidua, satisfactia, care i se citea pe fata de fiecare data cand povestea de cate un proiect si energia care parea ca nu i se termina niciodata m-au facut sa mi doresc sa fiu din acelasi film.

Mi-am cumparat primul meu aparat de fotografiat, acesta fiind un Nikon D3100  pe care eu il vedeam apogeul tehnologiei si nu te impacai cu mine daca incercai sa-mi spui ca nu-i ca mine. Nu a durat mult si mi-am mai luat inca unul, de data aceasta, Canon 600D pentru ca imi doream sa pot face o comparatie intre cele doua branduri rivale. Comparatia am facut-o destul de repede si odata cu ea si certitudinea ca am nevoie de un  aparat profesional. Primul meu Full Frame, Nikon D610, care inca ma insoteste si acum peste tot, majoritatea fotografiilor de pe site fiind facute cu el. 

Suna-ma!